Název
CEITEC
Název anglicky
CEITEC
Zaměření výzkumného pracoviště
CEITEC je výzkumné centrum zaměřené na oblast živých věd, pokročilých materiálů a technologií. Vznikl v roce 2011 na základech šesti významných brněnských univerzit a výzkumných institucí. Od doby jeho nedávného vzniku se daří budovat významné vědecké centrum, a již nyní se řadí mezi špičkové evropské instituce. Mezi hlavní priority CEITEC patří udržení motivujícího a dynamického mezinárodního vědeckého prostředí, zajištění moderní a nejvyšším standardům odpovídající výzkumné infrastruktury, i politika otevřené komunikace a rovných příležitostí nejen teď, ale i do budoucna.
Zaměření výzkumného pracoviště anglicky
CEITEC (the Central European Institute of Technology) is a unique research centre focusing primarily on the fields of life sciences, advanced materials and nanotechnologies. Since its establishment in 2011, CEITEC has quickly developed into a cutting-edge infrastructure for research which performs highly alongside the best institutes in Europe. Among the main priorities of CEITEC are the promotion of a motivating and dynamic international scientific environment, the provision of state-of-the-art research infrastructure, and the policy of open communication and equal opportunities.
Webové stránky
www.ceitec.eu
Výzkumná organizace
Celá adresa
Purkyňova 656, Brno-Medlánky, Brno-město, Jihomoravský kraj, Česko, 621 00

Kontaktní osoba

Jméno
Vojtěch
Příjmení
Helikar
Email
vojtech.helikar@ceitec.vutbr.cz
Telefonní číslo
+420541149286

Výzkumné programy pracoviště

Nebyly nalezeny žádné odpovídající výzkumné programy

Přístroje pracoviště

Název přístroje Technické označení přístroje Konkrétní využití Způsoby a možnosti využití podniky (v průmyslu) Podmínky využití přístroje třetí stranou Rok výroby Životnost (počet let) Přenositelný přístroj
Nebyly nalezeny žádné odpovídající přístroje